Bilder Historie og kultur Kart Natur Overnatting Transport Ting å gjøre Turoperatører Været Webkameraer

Overnatting

I bransjeoversikten på TromsøPortalen finner du oversikt over hoteller, moteller, pensjonater mv. - altså overnattingsmuligheter i Tromsø.

Turoperatører

Boreal har besøksadresse på Finnsnes og driver med blandt annet persontransport og reisebyrå. Klikk på Tjenester og deretter Reisebyrå for å se tilbudet. Hvorvidt reise hendles fra Finnsnes skal være usagt.

Naturen

Geografi-sida på Nord-Troms Portalen inneholder lenker til en rekke websteder som beskriver de geografiske forholdene i Nord-Troms. Her finnes lenker til kart og beskrivelser av lokalsamfunn.

Ting å gjøre i Troms - aktiviteter, attraksjoner og opplevelser

Attraksjoner i Troms

I mange tilfeller finner en lister over attraksjoner og opplevelser i Troms som er til salgs. Men ofte er flotte attraksjoner klar til bruk, uten at en må kjøpe seg annet en muligheten for å komme seg til stedet der attraksjonen er. Her finner du en liste over attraksjoner i Troms.Ting å gjøre i Nord-Troms

Nord-Troms vil si Kvænangen, Nordreisa, Skjervøy, Kåfjord, Lyngen, Storfjord og Karlsøy. Lenker til opplevelser og attraksjoner som befinner seg i disse kommunene. Hørt om Blåisvannet i Lyngen?Opplevelser Harstad

Jordbærpikene serverer hjemmelaget kvalitet basert på førsteklasses råvarer, tilberedt i kaféenes kjøkken. I tillegg har Harstad Hurtigruten da, og Grottebadet, ikke minst!Opplev Tromsø!

Fjellheisen i Tromsø, Polaria og naturen i Tromsø er blandt de opplevelsene du finner mer informasjon om her. På den berømte bucket-lista bør også en spasertur gjennom Storgata, en spasertur over Tromsøbrua og et besøk i Ishavskatedralen i Tromsdalen også være.Lyngen

Lyngen er kjent for bl.a. Lyngsalpene, Lyngseidet og Lyngenhalvøya. Industrien på Furuflaten er vel så godt som landskjent. Gollis er også kjent ute i verden.Andre opplevelser

HurtigrutenHistorie og kultur

"Statsarkivet i Tromsø ble etablert i 1987 og flyttet inn i nytt bygg på universitetsområdet i 1988. Forløperen var Statsarkivkontoret i Tromsø, etablert i 1952."

Været for Troms

Kilpisjärvi, eller bare Kilpis, er det første stedet en kommer til når en kjører fra Troms og over til Finland. Her finner du værvarsel for Kilpis, levert av yr.no. Klikk et et intervall for å få været time for time.

Bilder fra Troms

"Troms kan by på flotte fjordlandskap, som i stor grad preges av store, brede fjorder mellom høyreiste fjell... Vi besøker to store fjordsystemer sør for Tromsø." frittfallfoto.no presenterer.

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024